Apple kullanıcılarına kötü haber

Apple kullanıcılarına kötü haber

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 8'de olması beklenen özelliklerin erteleneceği bildirildi. Merakla beklenen güncellemeler iOS 8.1 için düşünülüyor.

Apple'ın, iOS 8 için düşündüğü bazı özellikleri iOS 8.1'e erteleyeceği bilgisi internete sızdı. Bu özelliklerin arasında bazı harita fonksiyonları da yer alıyor. Apple'ın iOS 8'i önümüzdeki ay yapılacak geliştiriciler konferansında tanıtması bekleniyor ancak sistemin kullanıcıya ulaşması sene sonunda yeni donanımlarla birlikte olacak.

İçeriden sızan bilgilere göre Apple aynı zamanda yeni OS X'i hazırladığı için elindeki kaynakların bir kısmını da bu çalışmaya ayırmış durumda. Dolayısıyla iOS 8 için başlangıçta düşünülen bazı yeteneklerin sene sonuna yetişmeyeceği kabul edilmiş durumda. iOS 8'de olması beklenen yeni özellikler arasındaysa, uygulama ön izleme, iTunes Radio, toplu taşıma araçları rehberi gibi yetenekler yer alıyor. Apple kullanıcıları ayrıca iOS 8 ile birlikte Siri'yi şarkı tanımlamak için de kullanabilecek.

iOS 8'in farklı ekran çözünürlüklerini desteklemesi de gündemde. Fakat, OS X çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle Apple'ın iOS 8 için düşündüğü daha birçok özelliğin iOS 8.1 güncellenmesine erteleneceği tahmin ediliyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.