Apple, en iyi iPod Touch'ı satışa sundu!

Apple, en iyi iPod Touch'ı satışa sundu!

Apple şimdiye kadarki en iyi iPod touch’ı kullanıcılara sundu.

Ultra taşınabilir iPod touch, muhteşem fotoğraflar için yeni bir 8 MP iSight kameraya, daha da iyi selfie’ler çekmek için geliştirilmiş bir FaceTime HD kameraya, daha etkileyici bir oyun deneyimi için 10 kat daha hızlı grafik performansı sağlayan Apple tasarımı A8 çipe ve M8 yardımcı hareket işlemcisiyle fiziksel aktivitelerinizi daha da iyi izleme yeteneğine sahip. Yeni Apple Music hizmetiyle üyeler, tüm dünyadan en yetenekli müzik uzmanlarının denetlediği çalma listelerini keyifle dinleyebilir, tüm dünyaya 7/24 yayın yapan Beats 1 radyosuyla müzik kültürünü güncel tutabilir ve sevdikleri sanatçıların Connect aracılığıyla doğrudan paylaştığı sahne arkası fotoğraflarını ve videolarını beğenebilir veya haklarında yorum yapabilirler. Yeni iPod touch’ın başlangıç fiyatı 16 GB modeli için 699 TL, 32 GB modeli için 879 TL ve 64 GB modeli için 1.049 TL ve tüm iPod ailesi 24 Temmuz’dan itibaren Apple Online Store, Apple Store’lar ve belirli Apple Yetkili Satıcıları’nda beş yeni renk seçeneğiyle satışa sunuluyor. İlk kez, Apple Store’lar ve Apple Online Store aracılığıyla iPod touch’ın 128 GB kapasiteli bir modeli de 1.399 TL fiyatla satışa çıkıyor.

Binlerce oyun seçeneği

iPod touch, 4 inç Retina ekranı ve zengin oyun arşivi, inanılmayacak kadar yüksek grafik performansı ve Metal için optimize edilmiş binlerce oyunla daha da geliştirildi. Apple Music, iPod touch’ta Music uygulaması aracılığıyla kullanılabilir. Music uygulaması 3 aylık ücretsiz kullanılıyor.

Satın alınanları paylaşın

Ayda sadece 14.99 dolar karşılığında altı aile üyesine hizmet veren bir aile planı da sunulur. iPod touch, iOS 8 ve güçlü yerleşik uygulamalarla gelir. Wi-Fi bağlantısı üzerinden iMessage aracılığıyla sınırsız sayıda sesli ve görüntülü metin mesajları gönderin, fotoğraflarla fotoğraflarınızı hızla düzenleyin ve Sağlık uygulaması ile fitness ve sağlık durumunuzu izleyin. Aile İçi Paylaşım ile ailenizin altı üyesi iTunes, iBooks ve App Store’dan satın aldıklarını, fotoğraf ve takvimlerini paylaşabilir. Anne babalar çocukları için Apple ID’ler oluşturabilir ve tüm satın alma işlemleri için ebeveyn izninin alınmasını gerektiren ‘İzin İste’ özelliğini etkinleştirebilirler.

star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.