Apple çalışanları cam duvardan muzdarip

Apple çalışanları cam duvardan muzdarip

Apple Campus geçtiğimiz yıl açıldı ve yeni akıllı telefonlarının tanıtımı da burada yapıldı. Uzay gemisine benzeyen tasarımıyla dikkatleri çeken binada çok ilginç bir sorun var, çalışanlar kafalarını cam duvarlara çarpıyor

Apple Campus ismi verilen uzay gemisi şeklindeki kampüs sofistike bir tasarıma sahip ve duvarların neredeyse tamamı camdan oluşuyor. Ancak cam duvarların büyük bir handikapı var ve çalışanlara beyin travması yaşatacağa benziyor. Kampüste çalışanlar cam duvarları fark edemediği için sürekli olarak kafalarını vuruyor veya duvarların içinden geçmeye çalışıyorlar.

Bloomberg’de yer alan habere göre, bazı çalışanlar cam bölmelere uyarıcı olması için post-it veya çeşitli posterler yapıştırıyor ancak görünüşe göre pek işe yaramıyor. Çoğu kişi bu uyarıları görmüyor ve cam yüzeye yapışıyor.

Apple’ın bu tasarımsal olaya nasıl müdahale edeceği şu anlık bilinmiyor ve son yıllarda firmanın tasarım tercihleri büyük eleştiriler almaya başladı. iPhone X’da yer alan çentik ve MacBook’un bağlantı noktası eksikleri kullanıcıların tepkisini çekmişti.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.