Apple akıllı kılıftan ilk fotoğraf

Apple akıllı kılıftan ilk fotoğraf

Apple'ın iPad'i olduğundan çok daha akıllı kılacak bir tablet kılıfı üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Apple, geçtiğimiz günlerde CEO Tim Cook tarafından Austin Teksas'ta bulunan üretim fabrikasını ziyaret ettiği sırada çekilen bir fotoğrafın Twitter'dan paylaşılmasıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise firmanın Smart Cover'dan daha da akıllı bir tablet kılıfı patenti aldığı ortaya çıktı.

Şu an satışta olan Smar Cover'lar iPad'e tam oturuyor, ekranı temiz tutuyor, kılıf kapağı açıldığında iPad'i uyandırıyor, kapatıldığında ise iPad uyku moduna geçiriyor. Farklı renklerde satılan kılıflar ayrıca katlanabiliyor veya standa dönüşebiliyor. Apple Insider'a göre ise Apple yeni bir kılıf patenti aldı ve patent tanımı 'tablet cihazı için aksesuar' olarak geçiyor.

Söylenenler göre yeni kılıf sayesinde kullanıcılar, tablet kılıfının kapağını açmadan gelen e-posta, mesaj gibi bildirimleri görüntüleyebilecek. Kılıfta aydınlanma ve bilgileri üzerinde yansıtma özelliği bulunacak. Tabletle iletişim kurabileceği söylenen kılıf, tabletteki bilgileri kılıfa aktarabilecek. Gelen bildirimler ve bilgiler, kılıf üzerinde farklı renklerle yansıyacak.

Apple'ın görsel uyarı sistemi taşıyan yeni kılıflarını ne zaman satışa sunacağı belli değil.

Stuff

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.