AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? 7-8 Ocak AÖL Sonuçları MEB Açıklaması

AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? 7-8 Ocak AÖL Sonuçları MEB Açıklaması

Lise eğitimini açıktan okuyan binlerce AÖL öğrencisi yaklaşık 10 gün önce AÖL'nin 1.Dönem Sınavlarına girdi. 7-8 Ocak AÖL Sınavlarından sonra MEB tarafından sonuçlara ilişkin açıklama geldi. AÖL 7-8 Ocak Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB Açıkladı

Açıköğretim Lisesi, Lise eğitimini açıktan okuyan binlerce öğrencinin 1.Dönem Sonu Sınavlarını 7-8 Ocak 2017 Tarihinde gerçekleştirildi. AÖL 1.Dönem Sonu Sınavları'nın üstünden 10 gün kadar bir süre geçti. Sonuçlar henüz açıklanmasa da, MEB tarafından 7-8 Ocak AÖL Sonuçları'na dair ilk açıklama da geldi.

Yüzbinlerce AÖL öğrencisinin katılımı ile MEB tarafından gerçekleştirilen AÖL 1.Dönem Sonu Sınavları'nın sonuçları için AÖL öğrencilerinin gözü kulağı MEB'te idi. AÖL Öğrencileri bir dersten geçebilmek için artık en az 50 puan almak zorundalar. Ders geçme notunun arttırılması ile AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları daha da bir merakla beklenir hale geldi.

7-8 Ocak'ta AÖL 1.Dönem Sonu Sınavları'na katılmış olan yüzbinlerce AÖL öğrencisi; "AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? 7-8 Ocak AÖL Sonuçları ne zaman açıklanır? AÖL 1.Dönem Sınavları'nın Sonuçları açıklandı mı? AÖL Sınav Sonuçları 2017" gibi aramaları sıkça yapıyorlar.

AÖL 1.Dönem sonu Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL'nin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 1.Dönem Sonu Sınavları 7-8 Ocak 2017'de gerçekleştirilmişti. Yüzbinlerce öğrencinin katılımı ile yapılan sınavların sonuçları için MEB tarafından beklenen açıklama nihayet gelmiş durumda.

1. Dönem AÖL sınavının sonuçları 30 Ocak 2017 tarihinde duyurulacak. 

Açık öğretim ortaokulu öğrencileri bu sınavın sonuçlarını http://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx internet adresinden TC. Kimlik numaralarını ve şifrelerini girerek, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri ise http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden Öğrenci Numarası ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

AÖL Sınav Sonuçları Açıklanınca öğrenmek için TIKLAYINIZ

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.