AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor ?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor ?

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları !

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu...

AÖF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Çekerol açıkladı... AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor ?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor ? AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları !
AÖF Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu... AÖF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Çekerol açıkladı... AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor ?

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Anadolu Üniversitesi (AÜ) Merkezi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçlarının en geç 2 hafta içerisinde açıklanacağı bildirildi.

Açıklamalarda bulunan AÖF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Çekerol, 19-20 Nisan’da Bahar Dönemi Ara Sınavlarının yapıldığını hatırlattı. Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçlarını en geç 2 hafta içerisinde açıklamayı planladıklarını anlatan Çekerol, “Şuanda yoğun biçimde illerimizden dönen sınav evraklarımızın tasnifine ve hemen optik cevap kağıtlarını okuma işlemlerimize başlandı. Umuyoruz ki çok kısa sürede ki hedefimiz 2 hafta. Yani en geç 2 hafta içerisinde sonuçlarımızı öğrencilerimize duyuruyor olacağız. Ama tabi ki şu mesajı da öğrencilerimize vermek isterim. Bahar dönemindeyiz, artık havalar da ısınıyor. Bir dönem sonu sınavımız daha var. Öğrencilerimizin ara sınavlarda aldıkları not ne olursa olsun lütfen motivasyonlarını kaybetmesinler. Dönem sonu sınavlara çalışmaya devam etsinler. Çünkü az bir zamanımız var. 7-8 Haziran’da da dönem sonu sınavımızı gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin o çalışma düzenlerini aynı kararlılıkla devam ettirmelerini istiyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Öte yandan 19-20 Nisan tarihlerinde 98 merkezde yapılan sınavlara, 2 bin 2’si cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlü, 3 bin 432’si de engelli olmak üzere toplam 1 milyon 189 bin 916 öğrenci girmişti.

Star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.