AÖF kayıt yenileme işlemlerinde ders çıkarma ve ekleme nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme işlemlerinde ders çıkarma ve ekleme nasıl yapılır?

AÖF Kayıt Yenileme işlemlerinde son gün bugün. Elini çabuk tutmak isteyenler dışında, ders değiştirmek isteyenler de bugün ders çıkarma ve ekleme işlemlerinin nasıl yapıldığını merak ediyor. Detaylar haberimizde...

2016-2017 Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme'lerin son gününe geldik. 26 Eylül 2016 tarihinde başlyan ve 7 Ekim 2016, yani bugüne kadar süren Kayıt Yenileme İşlemlerinde son işlemlerini yapmak isteyen elini çabuk tutmak zorunda. Kalan sürede ders ekleme ve çıkarma yapmak isteyenler için ise fakülte kendi sitesinden bilgiler paylaştı.

AÖF Ders Çıkarma ve Ekleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

2016-2017 AÖF Kayıt Yenileme'nin son gününde ders çıkarma ve ekleme işlemleri kurumun kendi internet sitesi olan http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılabilir.

Öğrenci ödeme yapmadığı sürece ders ekleme-çıkarma işlemlerini yapabilir. Eğer ödemesini yaptıysa o dersi silemez. Ders ekle-sil işlemi yapmadan kayıt yenileme bedelini ödeyen öğrenciler, Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılırlar. Öğrencilerin ileride sorun yaşamamaları için ödeme yapmadan önce http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden sorumlu oldukları dersleri mutlaka incelemeleri gerekmektedir.

Güz döneminde kayıt yenileyecek öğrencilerin bir diğer dikkat etmesi gereken nokta ise öğrencilerin tekrar ettiği dersler hariç, Fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekleyebileceğidir.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.