AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır? 2016 AÖF Kayıt Yenileme Son Tarihi ne zaman?

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır? 2016 AÖF Kayıt Yenileme Son Tarihi ne zaman?

AÖF, yani Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Henüz Kayıt Yenileme işlemlerini tamamlamamış olanlar ise AÖF Kayıt Yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağını merak ediyor.

Açıköğretim Fakültesinin 2016-2017 Yılı için kayıt yenilemeleri devam ediyor. AÖF Kayıtlarını yaptıranlar dışında, henüz işlemlere başlamamış olanlar, AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri nasıl yapılır? AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Kaç TL? gibi sorulara yanıt arıyor.

Ülkemizin en büyük Açıköğretim Fakültesi olan Anadolu Üniversitesine bağlı AÖF, pek çok sayıda öğrencinin eğitim ihtiyacını açıktan karşılıyor. Bu şekilde AÖF öğrencileri, hem çalışma hem de okuma fırsatı gibi pek çok fırsat bulabiliyorlar.

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Ne Zaman Son Bulacak?

26 Eylül 2016 tarihinde başlayan AÖF Kayıt yenileme, 7 Ekim 2016 tarihinde son bulacak.Açıköğretim Fakültesi Öğrencileri 7 Ekim tarihine kadar kayıt yenileme işlemlerini tamamlamalı, yoksa bu dönem öğrenim hayatlarına devam edemezler.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Kaç TL?

Kurum yine kendi sitesi üzerinden 2016-2017 Öğretim yılında belirlenen ücret miktarlarını açıkladı. Bu miktarlar pek çok bölüm için 290 TL olurken, Sosyal Hizmet bölümünde 950 TL olarak belirlendi. Sosyal Hizmet dışındaki tüm bölümlerde 290 TL'lik fiyat sabit olarak belirlendi. Ücretlerin dönemlik olduğunu da tekrar hatırlatalım.

Risalehaber.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.