AÖF Güz Dönemi Vizeleri Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

AÖF Güz Dönemi Vizeleri Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

26-27 Kasım 2016'da Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için önemli tarihler. Uzun zamandır beklenen AÖF Güz Dönemi vizeleri Bugün ve Yarın yapılıyor. Sınava giren öğrenciler ise sınavdan sonra sınavın soru ve cevapları ile sonuçlarını arıyor.

Üniversite Öğrenimini Açıktan alan Milyonlarca öğrenci için beklenen tarihler nihayet geldi ve çattı. 26 Kasım 2016 ile 27 Kasım 2016 tarihleri, Açıköğretim Fakültesi'nin Güz Dönemi'nin vizeleri yapılıyor.

AÖF'nin bu sene yeni aldığı bir karar ile 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi, AÖF Sınavları'nı daha zorlaştırdı. Sınava giren öğrenciler artık netlerini hesap etmek zorunda. Bu yüzden sınavlardan sonra en çok merak edilenler; "2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? 26 Kasım AÖF Soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 27 Kasım AÖF Soru ve Cevapları açıklandı mı?" gibi sorular olacak.

Yeni sınav sistemine göre, her yanlış cevap için öğrencinin doğru sayısı 0.25 düşecek. Doğru-Yanlış hesaplaması yaparken yeni sistemi unutmayın.

AÖF Güz Dönemi Vizeleri Soru ve Cevapları ne zaman yayınlanacak?

AÖF'nin 26 ve 27 Kasım'da yapacağı Vizelerinin soru ve cevapları sınavlar bittikten hemen sonra Açıköğretm'in sitesinden yayınlanacak.

AÖF Güz Dönemi Vizeleri Soru ve Cevapları'nı öğrenmek için TIKLAYINIZ

AÖF Güz Dönemi Vize Sonuçları ise, sınavların ertesinde notlar sisteme girildikçe yayınlanmaya başlanacak.

Risalehaber.com

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.