AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman yapılacak? Vizelere ne kadar kaldı?

AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman yapılacak? Vizelere ne kadar kaldı?

Açıköğretim Fakültesinin 2016 Güz Dönemi devam ediyor. Üniversite Öğretimini açıktan tamamlamak isteyen binlerce AÖF Öğrencisi için ilk sınavlar yaklaşıyor. AÖF'nin Güz Dönemi 1. sınavlarının tarihi merak ediliyor.

Açıköğretim Fakültesi kayıtlatının tamamlanmasının ardından, 2016 yılı için AÖF'nin Güz Dönemi başladı ve uzunca zamandır merak ediyor. Üniversite Eğitimini açıktan alan binlerce kişi de AÖF'nin Güz Dönemi vizeleri için hazırlıklarını son hız sürdürüyor. AÖF'nin Güz Dönemi vizelerinin ne zaman yapılacağı ise bir başka merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. İnternette binlerce AÖF'li, AÖF Güz Dönemi Birinci Sınavları ne zaman? AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman yapılacak? AÖF Güz Dönemi Vizelerine ne kadar kaldı? gibi soruların yanıtlarını arıyor.

2016 AÖF Güz Dönemi Vizeleri ne zaman?

2016 yılında Açıköğretim Fakültesinin Güz Dönemi Birinci Sınavları, yani vizeleri 26-27 Kasım 2016 günleri gerçekleştirilecek. Bu tarihler ise Cumartesi ve Pazar günlerine denk geliyor. Yani AÖF Güz Dönemi Vizelerine 13 gün kalmış durumda. Vizelere çalışan AÖF Öğrencileri çalışmalarına hız vermeli.

Açıköğretim Fakültesinin Güz Dönemi Final Sınavları ise 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak ve AÖF Öğrencileri Güz Dönemine bu sınavlardan sonra elveda diyecekler.

AÖF'de 4 Yanlış 1 Doğru'yu götürecek mi?

AÖF Sınav sisteminde 2016 yılı itibari ile bir değişikliği gidilmiş durumda. Artık öğrenciler sınav ile ilgili eskisi kadar rahat olamayacaklar. Çünkü yeni alınan karara göre AÖF Sınavlarında artık 4 yanlış 1 Doğru'yu götürecek. Türkiye'de pek çok sınavda uygulanan bu durum artık AÖF Sınavlarında da geçerli.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.