AÖF Güz Dönemi Finalleri Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır? AÖF 1.Dönem Finalleri

AÖF Güz Dönemi Finalleri Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır? AÖF 1.Dönem Finalleri

2016-2017 Güz Dönemi AÖF Finalleri için geri sayım başladı. Binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi için kritik zamanlar yaklaştı. AÖF Güz Dönemi Finalleri Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır? AÖF 1.Dönem Finalleri Sınav Giriş Belgeleri

Üniversite eğitimini Açıköğreitm Fakültesi ile açıktan alan binlerce kişi için kritik tarihler yaklaşıyor. Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi'nin son günleri yaklaşıyor. Bu da AÖF Güz Dönemi Finalleri'nin de geldiği anlamına geliyor.

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Sınav Giriş Belgesi'nin üzerinde adayın sınava gireceği yer, sınava gireceği salon, sıra ve saat bilgileri de bulunuyor. Bu sebeple binlerce AÖF Öğrencisi; "AÖF Güz Dönemi Finalleri Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır? AÖF 1.Dönem Finalleri Sınav Giriş Yerleri nasıl öğrenilir? AÖF Finalleri Sınav Giriş Belgesi 2017"

AÖF Güz Dönemi Sınav Giriş Belgeleri

2016-2017 AÖF Güz Dönemi Finalleri için Sınav Giriş Belgesi almak için https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresine giderek karşınıza çıkan sayfada yazan; Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı yazan ekrana tıklamanız gerekmektedir.

AÖF 1.Dönem Finalleri 14 Ocak ve 15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak. Bu günler ise Cumartesi ve Pazar günlerine denk geliyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.