AÖF 1.Dönem Finalleri Sonuçları bugün açıklanır mı? AÖF Sonuçları 2017

AÖF 1.Dönem Finalleri Sonuçları bugün açıklanır mı? AÖF Sonuçları 2017

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanacak? 14-15 Ocak 2017 AÖF Sonuçları ne zaman açıklanır? sorusu milyonlarca AÖF Öğrencisinin merakı... AÖF Sonuçları için açıklama gelmişti. Peki Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakültesi'nin Güz Dönemi 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan Finaller ile sona erdi. 14-15 Ocak AÖF Finalleri'nin sonuçları son günlerde iyice merak konusu oldu. Sınavın üzerinden geçen 10 güne rağmen henüz sonuçlar yayınlanmış durumda değil. Anadolu Üniversitesi rektörü geçtiğimiz günlerde AÖF 1.Dönem Final Sonuçları'na dair beklenen açıklamayı yaptı.

1.5 Milyon AÖF Öğrencisi, 14-15 Ocak'ta ter döktüğü 1.Dönem Finalleri'nden sonra sonuçlar için bekleyişte. AÖF'nin 1.Dönem Vizeleri de 10 gün içinde açıklanmıştı. Sınavın üzerinden benzer bir vakit dilimi geçince; AÖF 1.Dönem Final Sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Güz Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanacak? 14-15 Ocak AÖF Final Sonuçları açıklandı mı? AÖF Final Sonuçları bugün açıklanır mı?... gibi aramalar sıkça yapılır oldu.

AÖF 1.Dönem Final Sonuçları bugün açıklanır mı? (2017)

Anadolu Üniversitesi rektörü Prof.Dr.Naci Gündoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile AÖF Final Sonuçları'na dair ipucu verdi. AÖF Sonuçlarının genellikle 1 hafta içinde açıklandığını vurgulayan Gündoğan, 2017 AÖF Final Sonuçları'nın da yakın zamanda açıklanacağını söyledi. Bu nedenle AÖF 1.Dönem Final Sonuçları her an açıklanacak diyebiliriz.

AÖF Sonuçları açıklandığı an sizlere duyuracağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.