Antalya'da yarın okullar tatil mi? (14 Ekim)

Antalya'da yarın okullar tatil mi? (14 Ekim)

Antalya'da içme suyundan zehirlenen öğrenciler günün konusu oldu. Antalya'nın Manavgat ilçesini karıştıran olay sonunda Antalya'da yarın yani 14 Ekim 2016 günü okullar tatil mi sorusu merak konusu. Antalya'da okullar tatil mi? Nereler tatil?

Günün flaş haberlerinden biri olan Antalya'nın Manavgat ilçesinde 50 öğrencinin içme suyundan zehirlenmesi hadisesi Antalya'yı hareketlendirdi. 50 Öğrencinin hastaneye kaldırılması ve mide sorunları yaşaması sonucu Antalya'da okullar tatil mi sorusunu ön plana çıkardı.

Antalya'nın belirlenen yerlerinde ilk ve orta dereceli okullarda tatil ilan edildi. Yani yarın okullar tatil. Fakat tüm Antalya'da değil. Sadece 1 gün ara verilen eğitimin nerelerde 14 Ekim Cuma günü tatil olduğu ise bir başka merak konusu.

Antalya'da nerelerde okullar tatil?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Küçük Hasan İlköğretim Okulu'nda 50 öğrencinin içme suyu nedeniyle mide rahatsızlığı yaşaması sonucu, Manavgat Merkez ve Batı Yakasında okullar 1 gün tatil ilan edildi.

Çağlayan, Atatürk, Milli Egemenlik, Küçük Hasan İlköğretim Okullarının da aralarında bulunduğu Manavgat Irmağı’nın Antalya tarafında bulunan ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Okullar dışında, Manavgat'ta yaşayanlara yapılan uyarıda, Manavgat'ta yaşayan vatandaşların içme suyundan bir süre içmemeleri gerektiği bildirildi.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.