Antalya'da köpekler 85 yaşındaki kadını parçalayarak öldürdü

Antalya'da köpekler 85 yaşındaki kadını parçalayarak öldürdü

Bu konuda tedbir alınması için daha ne olması gerekiyor? Köpekler, bir kaç tane bakan ve milletvekilini ısırsa adım atılır mı acaba?

Antalya’nın Akseki ilçesinde mezarlık ziyareti için evden çıkan 85 yaşındaki kadına, sürü halinde gezen çoban köpekleri saldırdı.

Olay, sabah saatlerinde Akseki'nin Karakışla Mahallesi'nde meydana geldi. Mezarlıktaki yakınlarının kabrini ziyarete giden Havva Özen R.D.’ye ait köpeklerin saldırısına uğradı. Birçok yerinden ısırılan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“ŞİKAYETÇİYİM”

Yaşlı kadının oğlu Nevzat Özen, “Bu olaydan dolayı, köyümüzdeki köpeklerden, çobanlardan şikayetçiyim. Çobanların köpekleriyle ilgilenmesi lazım” dedi.

“25 METRE SÜRÜKLEMİŞLER”

Yaşlı kadının akrabalarından Salih Göksoy da, “Halamızı mezarlığa giderken parçalamışlar. 25 metre sürüklenmiş ve can vermiş. Köyümüzde çocuklarımız ve yaşlı vatandaşlarımız var. Bu köpeklere bir çözüm bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.