"Annemin kutsal topraklarda şehit olduğunu biliyorum"

"Annemin kutsal topraklarda şehit olduğunu biliyorum"

Geçtiğimiz günlerde annesini toprağa veren Senegal asıllı oyuncu için İngiltere Premier Lig futbolcuları da tek yürek oldu.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER
- İngiltere Premier Lig’de forma giyen forvet oyuncusu Mame Biram Diouf’un annesi geçtiğimiz günlerde şeytan taşlama esnasında hayatını kaybeden 700 kişiden sadece biri. Annesini geçtiğimiz günlerde son yolculuğa uğurlayan Müslüman forvetin takımının verdiği raporlara göre Diouf uzun zamandır bu yüzden antrenmanlara konsantre olamıyor.

Manchester United’da da bir süre forma giymiş Müslüman oyuncuya ilk taziye mesajını aktaran da kulübü şimdiki kulübü Stoke City ve eski Kulübü Manchester United oldu.

”Annesi vefat etmiş olan futbolcumuzun kaybı için üzgünüz, dualarımız kendisinin ailesi ve arkadaşları ile” diyen kulüpler, oyuncunun acılarını paylaştı.

Stoke City tarafından bir süre izinli sayılacak olan Diouf yaptığı açıklamada; ”annemin şehit olduğunu biliyorum. Kutsal topraklarda vefat etti. Bu onun da çok arzuladığı bir şeydi. Bundan sonra onun için oynayacağım. Onu çok özlüyorum” ifadelerini kullandı.

Mirror.co.uk’ın haberine göre İngiltere premier Lig’de forma giyen diğer Müslüman oyuncular da Diouf’a taziye ziyaretlerinde bulunurken, oyuncular da maçların başlangıcında saygı duruşu yapılması kararı için İngiltere Futbol Federasyonuna başvurmaya hazırlanıyorlar. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.