Ankara'ya ne zaman kar yağacak? 8 Aralık Ankara kar haberleri

Ankara'ya ne zaman kar yağacak? 8 Aralık Ankara kar haberleri

Türkiye önümüzdeki hafta içi itibari ile yeni bir soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisine giriyor. Bu sistemden en çok nasibini alacaklar arasında Başkent Ankara bulunuyor. Peki Ankara'ya kar ne zaman yağacak? Ankara kar haberleri...

Türkiye geçtiğimiz hafta itibari ile soğuk bir kış mevsimi yaşayacağını belli etti. Son gelen hava dalgası batı bölgelerine fazla yağış bırakmasa da, Türkiye'nin pek çok noktası soğuklar ile mücadele etmek zorunda kaldı.

Ardından gelen sistem ile havalar bir nebze ısınsa da, bu sistemin sonu da yaklaşıyor. Türkiye 12 Aralık itibari ile yeni bir soğuk ve yağışlı bir hava sisteminin etkisi altına girmeye hazırlanıyor. Bu da kar yağışlarını beraberinde getirecek. Sistemden en çok nasibini alacaklar arasında Başkent Ankara da bulunuyor.

Ankara'da ne zaman kar yağacak? Ankara'da kar yağışı olacak mı? sorusu sıkça soruluyor. Meteoroloji merak edilen soruları cevaplandırdı.

Ankara'da kar ne zaman yağacak?

Başkentliler kar müjdesi için önümüzdeki haftayı bekleyecekler. 12 Aralık itibari ile Türkiye yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor. Yağışlar Ankara'ya 13 Aralık 2016 Salı Günü ulaşacak. 14 Aralık 2016 tarihinde de yağışın devam etmesi bekleniyor.

Sistem Türkiye'de etkisini göstermeye başladığında sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.