Ankara'ya kar ne zaman yağacak? Ankara'da 5 Ocak tatil olacak mı?

Ankara'ya kar ne zaman yağacak? Ankara'da 5 Ocak tatil olacak mı?

Ankara yeni bir soğuk ve yağışlı hava'nın etkisine girmeye hazırlanıyor. Ankara'da Yılbaşı öncesi aralıklarla kar yağışı etkili olmuştu. 2017'nin ilk haftası da Ankara'da kar yağışları görülecek. Peki Ankara'da kar ne zaman yağacak? Ankara'da kar tatili..

Ankara 2016-2017 Kış Mevsimi'nden en çok etkilenen yerlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Aralık Ayı'nın başından beri Kar Yağışları gören Başkent Sakinleri, Yeni yılın ilk günlerinde de kar yağışı için hazırlık yapmaya başladı. Meteoroloji'nin geçtiği son dakika açıklamalarına göre Ukrayna üzerinden gelecek yeni bir yağışlı hava dalgası, Ankara'ya geçtiğimiz hafta'dan çok daha yoğun bir kar yağışı ve kar örtüsü bırakacak.

Beklenen dalga'nın detaylarından önce Ankaralılar, Ankara'da kar ne zaman görülecek? Ankara'da kar ne zaman başlayacak? Ankara'ya kar ne zaman yağacak? Ankara'da 5 Ocak okullar tatil olacak mı? Ankara'da kar haberleri... gibi aramalar yapıyorlar.

Ankara'ya kar ne zaman yağacak?

2017 yılının ilk haftası itibari ile Ankara'da kar yağışı haberleri tekrar aranmaya başladı. Ankara'da kar, bu hafta'nın kalanında aralıklarla etkili olacak. Ankara'ya kar 5 Ocak Perşembe günü'nün ilk saatlerinde düşmeye başlayacak. 5 Ocak sabahı etkisini arttıracak kar yağışı, Perşembe günü öğle saatlerinde karla karışık yağmur'a çevirebilir.

Ankara'da beklenen kar yağışı, 7 Ocak Cumartesi günü çok yoğun olarak yağacak. Meteoroloji özellikle 7 Ocak Cumartesi için uyarıyor. Zira Cumartesi yağacak kar'ın hayatı olumsuz etkileyecek kadar yoğun olması bekleniyor.

Ankara'da kar 8 Ocak Pazar günü de sürecek. Yağışın yeni hafta ile birlikte etkisini kaybetmesini bekleniyor.

Ankara'da 5 günlük hava durumu şu şekilde;

adsiz-055.png

Ankara'da 5 Ocak 2017 Okullar Kar Tatili olacak mı?

Ankara'da 5 Ocak Günü, yani perşembe gününün ilk saatlerinde görülecek kar yağışının orta şiddette olması bekleniyor. Ankara Valiliği'nden veya Ankara Valisi Ercan Topaca'dan bir açıklama gelmiş durumda değil. Ankara'da yarın kar tatili olacak mı? sorusunun cevabı için gece başlayacak ve sabah etkisini arttıracak kar yağışının miktarına bakmak gerekiyor. Ankara'da okullar tatil ilan edilirse sizi anında bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
30 Yorum