Ankara'da bugün okullar tatil mi? 7 Ocak kar tatili konusunda Ankara Valiliği açıklaması

Ankara'da bugün okullar tatil mi? 7 Ocak kar tatili konusunda Ankara Valiliği açıklaması

Ankara'da dün kar saatlerce yağdı. Güzel manzaralar ve keyifli geçen zamanlardan sonra akşam saatlerinde biten yağışın ardından soğuk başladı. Peki Ankara'da 7 Ocak günü okullar tatil mi? Valilik açıkladı.

Ankara kış mevsimini iliklerine kadar yaşıyor. Kentte Aralık sonlarında başlayan kar yağışı aralıklarla sık sık etkisini gösteriyor. Özellikle dün yağan yoğun kar şehri adeta beyaza boyadı. Pek çok Ankaralı tatili de fırsat bilerek kar yağışının keyfini çıkardı. Fakat dün akşamdan itibaren Ankara'da bugün okullar tatil mi? sorusu da sıkça sorulur oldu. 7 Ocak'ta Ankara'da okullar kar tatili mi? açıklandı.

Dün yağan yoğun kar yağışının ardından akşam yağış durdu ve yerini soğuk bir havaya bıraktı. Milyonlarca insanın yaşadığı Ankara'da havanın soğuması ile yollar ve kaldırımlar adeta buz pistine döndü. Bu neden Ankara'da kar tatili beklentileri de arttı.

ANKARA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'daki kar yağışı gece etkisini yitirdi. Bu nedenle Ankara Valiliği okulları tatil etmeme kararı aldı. Yapılan resmi açıklamada; "eğitim-öğretim faaliyetlerine 7 Ocak Pazartesi günü ara verilmesinin henüz söz konusu olmadığı" ifadelerine yer verdi. Akşamdan beri yeni bir karar da yayınlanmadı. Bu nedenle Ankara'da bugün eğitim-öğretim devam edecek.

Ankara'da sadece Bala ilçesinde okullar 1 gün tatil ilan edildi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum