Ankara, Çankırı ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi

Ankara, Çankırı ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi

Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Çankırı ve Zonguldak'ta bazı kesimlere 1 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,1 Mayıs perşembe günü bakım ve tesis çalışmaları nedeniyle Ankara'nın Çankaya ilçesinin Umut Mahallesi Maçka-Folklor-Bayraktar Zülfikar-Folklor-Akhisar sokaklarına 09.00-14.00 saatleri arasında, Etimesgut ilçesinde Alsancak Mahallesi 1773 Sokağa 09.00-13.00 saatleri arasında, Nallıhan ilçesinde Güzelöz köyüne 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Aynı gün 11.00-16.00 saatleri arasında Çubuk'un Cumhuriyet Mahallesi Stat Sokak'ta, 08.30-09.30 ile 18.00-18.30 saatleri arasında da Kazan'ın Özinşaat-Teknik Müh-Metag-Kam Beton-Örümcek İskele-Rutmer-Çim Mühendislik-Yanmaz Proje-Okşan Kollektif-Mimag AŞ-Hasçelik-Öztaş işletmeleri ile Saray Mahallesi'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

1 Mayıs perşembe günü ayrıca Çankırı'nın Ovacık Köyü ile Kurşunlu ilçesine bağlı Yeşilören köyüne 09.00-14.00, Zonguldak'ın Gökçebey bağlı Muharremler köyü Mankıroğlu Mahallesi ile Hacımusa köyüne 07.00-19.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Açıklamada, belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabileceği ifade edildi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.