Angry Birds 2 çıktı!

Angry Birds 2 çıktı!

Akıllı telefon piyasasının efsane oyunu Angry Birds, yeniden uygulama mağazalarındaki yerini alıyor. İşte Angry Birds 2 hakkında detaylar...

İlk olarak 2009 yılında iOS platformu için Rovio tarafından yayınlanan Angry Birds döneme damgasını vurmuş ve çok uzun bir süre popüler kalmıştı. Oyunun yapımcısı bu derece ilgi gören oyunu diğer platformlar için yayınladığı gibi ayrıca tam 14 farklı Angry Birds oyunu daha piyasaya sundu.

Karşınızda Angry Birds 2!

Yayınlanan diğer 14 oyunun aksine şirket, serinin ikinci oyunu için hiç bir duyuru yapmamıştı. Lakin geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozan Rovio, "Daha büyük, daha kötü ve daha kuşçu" sloganı ile serinin ikinci oyunu yani Angry Birds 2'yi duyurdu.

Bugün itibariyle ilk olarak Android platformu için yayınlanan Angry Birds 2, sahip olduğu grafiklerle göz dolduruyor. Serinin her oyununda olduğu gibi yine oldukça eğlenceli bir oyun olan Angry Birds 2, 68 MB boyutunda.

Oyunun Rovio tarafından yayınlanan tanıtım videosunu yukarıdan izleyerek oyun hakkında fikir edinebilirsiniz. Windows Phone için yayınlanmayacak olan Angry Birds 2, iOS platformu içinse Android için yayınladıktan kısa bir süre sonra App Store'daki yerini aldı.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.