Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa başvuruları uzatıldı

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa başvuruları uzatıldı

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Yükseköğretim Programları Öğrenci Seçme Sınavı, ikinci üniversite ve sınavsız kayıt başvuruları 12 Mayıs Pazartesi gününe kadar uzatıldı

Anadolu Üniversitesi'nin Batı Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşları ve Türkçe bilenlere sunduğu uzaktan yükseköğretim programlarına 2014-15 öğretim yılında yerleştirilecek öğrencilerin belirleneceği Batı Avrupa Öğrenci Seçme Sınavı, 28 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'da düzenlenecek. Sınav Almanya'da Berlin, Frankfurt, Hamburg, Köln, Münih ve Stuttgart'ta, Almanya dışında ise Viyana, Brüksel, Paris, Den Haag, Londra, Bern ve Eskişehir'de yapılacak.
Batı Avrupa Bürosu Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Hülya Güreler, programlar ve kayıt ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Uzaktan Yükseköğretim Programları kapsamında, işletme, iktisat, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, Türk dili ve edebiyatı, sosyoloji lisans programları ile halkla ilişkiler ve tanıtım, dış ticaret, turizm ve otel işletmeciliği, ilahiyat ön lisans programları bulunuyor. Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Açık Yükseköğretim Programları Seçme Sınavı, ikinci üniversite ve sınavsız kayıt başvuruları www.anadolu-uni.de adresli web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılıyor. Seçme sınavına katılmak için başvuru işlemini tamamlayan adaylar gerekli belgeleri Köln'de bulunan Batı Avrupa İrtibat Bürosu'na gönderdiklerinde sınava katılabilecek."

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.