'Altın nesil hain nesil çıktı'

'Altın nesil hain nesil çıktı'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreninde konuştu. Albayrak, "Deşifre olmuş iki yapı var, kırk yıl yatırım yapmışlar..."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Gaziantep'te Berat Albayrak Hasan Kalyoncu Üniversitesi akademik yılı açılış töreninde konuştu.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Albayrak, "15 Temmuzda güçlü bir irade ile önemli bir sınav verdik." dedi.

"Altın nesil hain nesil çıktı"

Bakanı Albayrak, "deşifre olmuş iki yapı var kırk yıl yatırım yapmışlar. Bir tarafta PKK yapılanması bir tarafta FETÖ yapılanması, nesillere topluma çok zararları dokundu. Söyledikleri gibi olmadı 'Altın nesil hain nesil çıktı' dedi.

"FETÖ, DAEŞ'den daha tehlikeli"

DAEŞ'le mücadele edeceğim derken, birileri kendi ülkesine baksın diyoruz bu üslupta söyleyince de birileri yerinden fırlıyor açıklamasında bulunan Albayrak 15 Temmuz darbe girişimine dair, "79 milyonun bildiği bir olay sonuna kadar temizlik sonuna kadar temizlik dönemindeyiz" ifadelerini kullandı.

Albayrak, " Yeni Türkiye'de herkes rol model olmak zorunda, her neslin bir hikayesi var, bu neslin daha zor bir hikayesi var." dedi.

"Örnek bir milletin örnek bir bireyi olmak üzerinizdeki en büyük sorumluluk"

FETÖ'nün eğitim sistemi üzerinde açtığı yaraların kapatılacağını belirten Albayrak " Büyükler sizi eleştirir bunlara çok takılmayın, siz bu milli şuuru teneffüs ettiniz. Türkiye, dünyada örnek ülke olma özelliğine büyük bir hızla devam ediyor. Örnek bir milletin örnek bir bireyi olmak üzerinizdeki en büyük sorumluluk" açıklamasında bulundu.

"Gençliğe karşı umudumuz pekişti"

Resmin zor tarafı tamamlandı, resmin hakiki tarafı önemli, sahih doğru bilgiye ulaşmak için öğrenmeye araştırmaya devam edeceksiniz diyen Albayrak, darbe girişimi sonrası için, "gençliğe karşı umudumuz pekişti" dedi.

Albayrak, "Bilimin ilmin sanayi unsuruna dönüştürülmesi önemli. Çok şanslısınız bu akademik kadro ile birliktesiniz. Yağ un şeker hepsi var, helvayı yiyip topluma yedirme vakti. "açıklamasında bulundu.

Program plaket takdimi ile devam etti.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.