Alo AK Masa şikayetleri çözüme kavuşturuyor

Alo AK Masa şikayetleri çözüme kavuşturuyor

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulaştırma konusunda yoğun bir çaba sarf ediyor.

60 BİN BAŞVURU

AK Masa'ya gelen günlük başvuru sayısı 250'yi bulabiliyor. Bunlardan 100'ü yüz yüze görüşme olurken, 100'e yakını telefon, e-mail, sosyal medya aracılığıyla geliyor, Büyükşehir Belediyesi Mavi Masa vasıtasıyla gelen rakamlar da eklendiği bu sayı günlük ortalama 250'ye yaklaşıyor. Sokak temizliği ve sokak hayvanları ile ilgili şikayetler aynı gün çözüme kavuşturulurken diğer talepler ilgili müdürlüklere yönlendiriliyor. 2015 yılı içerisinde yaklaşık 60 bin başvuru alan AK Masaya en fazla Call Center kanalıyla başvuru yapılmış.

ANNEMİN KIZLIK SOYADINI ÖĞRENEBİLİR MİYİM?

AK Masa yetkilileri bazen ilginç taleple karşılaşıyor. Gelen talepler arasında aile ve eşleriyle ilgili ara buluculuk isteme bile var.

AK Masa yetkilileri taleplerle ilgili şunları söyledi; "Bazen çok ilginç istekle karşılaşabiliyoruz. Annesinin kızlık soyadını öğrenmek için arayandan tutun evlilik tarihimi unuttum, bana evlilik tarihimi mail olarak gönderebilir misiniz? diyene kadar birçok ilginç talep geliyor. Hatta binamızdaki her dairede kadınlar sürekli yaprak sarma yapıyor, bıktım, şikayetçiyim diyen bile oldu. Biz her talebi dikkatle dinliyor en geç 15 gün içinde olumlu veya olumsuz sonuca ulaştırıyoruz." 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.