Almanya'da ırkçıların çirkin İslam Afişi kararı

Almanya'da ırkçıların çirkin İslam Afişi kararı

Almanya'nın ırkçıları temsil eden partisi Alternative Für Deutschland (AFD), İslam karşıtlığı için astığı posterlerde İslamiyet'e karşı çok çirkin ifadeler ve resimler ile tepki topluyor. Öyle ki partinin afişlerle ilgili kararı bile bundan etkilendi.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

Risale Haber- Almanya'da İslam Düşmanlığı üzerinden prim yaparak adından söz ettiren oluşum AfD Partisi, İslam Düşmanı afiş ve posterle çirkin yüzünü göstermeye devam ediyor. İslam karşıtı afişlerinde kullandıkları resimler ise tam anlamıyla alçakla. Bu durum Irkçı olmayan Almanlar ve göçmenler arasında büyük tepkiye neden oluyor. 

AfD'nin İslam Karşıtı resimlerde alçaklığın bir sınırı yok. Kimi zaman bir Domuz yavrusu, kimi zaman kucağında bir bebek ile duran Müslüman kadın ve altında 'Almanya'da savaş sebepleri nelerdir?' yazıları, kimi zaman bir başörtülü kadın fotoğrafının altına 'bizler ise bikini giyiyoruz' yazıları, kimi zaman ise Müslüman bir siyahi fotoğrafının altına 'Irk çeşitliliği mi? Daha önce denedik' gibi kışkırtıcı ve alçak yazılar ile tasvirler afişlerin temalarını oluşturuyor.

AfD, son aldığı karar ile İslam Karşıtı afiş ve posterlerden domuz yavrusu resmini çıkardı. Nedeni olarak da afişlerin domuza karşı sempati oluşturması. Domuz üzerinden yürüttükleri İslam karşıtı kampanyanın ters teptiğini fark eden Irkçılar, bazı kişilerin 'Müslümanlar domuz mu yiyor?" dediğini fark ettiklerini söyledi. Bu da Hristiyanlık propagandası yapan grubu adeta şoka uğratmış. AfD'nin bu afişinin dışında, İslam Düşmanlığı adına yaptığı herşey, İslam'a karşı nefret barındırmayan Almanlar içinde ters etkiye neden oluyor.

dailycaller.com'un haberine göre yine de AfD'nin kışkırtıcı tavırları kimi zaman İslamafobi'ye yarıyor. Almanya'da İslam'a ve Müslümanlara karşı yönelen saldırıların pek çoğunun altında AfD'nin parmağı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.