Allah demişki: Ey Said Nursi, Fethullah'ın vazifesine karışma!

Allah demişki: Ey Said Nursi, Fethullah'ın vazifesine karışma!

Darbe CD'sindeki FETÖ'nün imamı, sapık düşüncelerine bir çok şeyi alet etmiş

İzmir'deki FETÖ soruşturmasında ele geçirilen ve 2010 yılına ait olduğu belirlenen bir CD'deki konuşma kaydında Gülen'in Türkiye ve dünyayı ele geçirmekle görevlendirildiğine ilişkin sohbet yer alıyor. Sohbette "Gülen'in yardımcısı olan 'Kahtani' Hava Kuvvetleri Komutanlığında bir komutandır. Halen görevdedir, istihbaratçı özelliği ve ona bağlı özel bir yapı vardır" ifadelerinin yer aldığı iddia edildi.

İzmir Cumhuriyet Savcısı Berkant Karakaya'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün sözde "büyük imam"larından birinin evinde ele geçirilen sohbet CD'si deşifre edildi.  

FETÖ lideri Gülen'in İzmir'de özel olarak yetiştirdiği 40 öğrencisinden biri olan örgütün sözde "büyük imamı"nın 2010 yılında daha alt kademedeki imamlara aktardığı ve "çok gizli" kalması yönünde de talimat verdiği yaklaşık 5,5 saatlik sohbette, FETÖ'nün öncelikli hedefinin Türkiye'yi, sonrasında ise dünyayı ele geçirmek olduğu aktarılıyor.

HER CEMAATİN BİR MEHDİSİ VAR ANCAK BÜYÜK MEHDİ GÜLEN!

Türkiye'de gerçekleştirilecek kanlı darbeyle temizlik yapılacağı, bunun sonucunda FETÖ'ye bağlılıklarını bildirmeyen resmi ve sivil vatandaşların başlarının kesileceği, birçok kişinin öldürülmesiyle barajların kanla dolacağının anlatıldığı sohbette, her cemaatin bir mehdisinin olabileceği ancak Gülen'in "büyük mehdi" olduğu yönündeki bilgilerin de örgüt mensuplarına aşılanması gerektiğine vurgu yapılıyor.      

GÜLEN BÜYÜK MEHDİDİR, DÜNYA VE KAİNAT MEHDİSİDİR

Sohbeti yapan sözde "büyük imam"ın şu sözleri de dikkat çekti: "Fetullah Gülen büyük mehdidir, dünya ve kainat mehdisidir. Artık ahir zaman yaşanmaktadır. Türkiye ve dünyayı ele geçirmekle görevlendirilmiştir. Ekranı açıktır yani geleceği görebilme gücüne sahiptir. 40 yıldan fazladır devletin önemli kurumlarına sızılmıştır. Gülen'in yardımcısı olan 'kahtani' Hava Kuvvetleri Komutanlığında bir komutandır. Halen görevdedir, istihbaratçı özelliği ve ona bağlı özel bir yapı vardır. Devletin özel kademelerinde kriptolu, gizli bir yapının sorumlusudur. Ergenekon süreciyle Gülen karşıtı subaylar ordudan temizlenecek. Bir gün gelecek kahraman ordu dizgini ele alacak. Bir gün gelecek, ordu deccaliyetin şerrinden kendini kurtaracak, Kemalizm'den yani. İşte şimdi süreç başlamıştır. Ergenekon'la ordu temizlenecek."               

GÜLEN, SAİD NURSİ'NİN TALEBELERİNİ MİSYONUNA DAHİL ETMEDİ

Gülen'in, Said-i Nursi'nin talebelerini hiçbir zaman misyonuna dahil etmediğini, görev vermediğini ve mütevelli heyetine almadığının anlatıldığı sohbette, "Üstad (Said Nursi) 87 yılık hayatı içerisinde iman vazifesinden başka bir vazifeye bakmamış. Allah 'Ey Said, senden sonra gelecek olan Fetullah'ın vazifesine karışma, vazifene bak, senin vazifen iman vazifesi, ben bu vazifeyi sana verdim, hayat senin vazifen değil, şeriat senin vazifen değil' demiş. Geçenlerde, Amerika'da, bir arkadaşımız hocaefendiye sormuş, 'Üstad hazretleri ileride kimin geleceğinden risalelerde açıklama ya da şerh yapacağından bahsediyor, bu kimdir, ne zaman gelecek?' deyince, Hocaefendi gülmüş 'Ya mübarek ben yapıyorum ya' demiş. Ya bu da çok saf bu soruyu soran arkadaş, geçen hafta da böyle bir cümle duydum. Cümle şu: 'Hocaefendinin ekranı açık mı?' diye soruyor. Bu kadar olur mu ya, 7 yaşında her gece Allah Resulünü rüyasında gören insanın ekranı kapalı mı olur." ifadeleri yer alıyor.

GÜLEN: BENDE TURANCILIK VAR SAİD NURSİ İLE KÜRT DİYE GÖRÜŞMEDİM

Örgütün sözde "büyük imamı"nın sohbette, Fetullah Gülen'in, Said-i Nursi ile neden görüşmediğine dair soruya, "Bende birazcık Turancılık, milliyetçilik var, üstad Kürt olduğu için gitmedim." şeklinde cevap verdiği aktarılıyor.     

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum