Albayrak: Said Nursi bizim kahramanımız

Albayrak: Said Nursi bizim kahramanımız

Aktivist, Yazar Hakan Albayrak, "Bediüzzaman Said Nursi bizim kahramanımız" dedi

Risale Haber-Haber Merkezi

Aktivist, Yazar Hakan Albayrak, "Bediüzzaman Said Nursi bizim kahramanımız" dedi.

Haber X sitesinde Hülya Okur'a konuşan Albayrak'ın ilgili sözleri şöyle:

Hür Adam filmini anlattığınız yazınıza; “İmanımızı kurtarmak için kelle koltukta mücadele eden Bediüzzaman Said Nursi ve arkadaşlarına, "Yazıcı" ve "Okuyucu" Risale-i Nur talebelerine selam olsun...” diyerek başlamıştınız. 

O zaman Fethullah Gülen cephesine iltifat etmeme akıllığını göstermişim. Yazıcı, okuyucu nurculardan söz etmişim. Onlar başım gözüm üstünedir. Her fırsatta da derslerine de giderim. Hemen hemen her konuda onlarla anlaşırız, onlar tertemiz nurculardır. Siyasete bulaşmadılar ama bulaşsalar da bu kadar çirkef bir siyaseti gönüllerine kabul ettirebilecek insanlar değil. Yazıcı nurculara da minnettarım, Osmanlıca meal çıkardılar, ben de onunla Osmanlıca okumayı öğrendim, sizin vasıtanızla yazıcı nurcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

“BEDİÜZZAMAN BİZİM KAHRAMANIMIZ”

“Bediüzzaman Said Nursi'nin "Bu sarık ancak bu başla beraber çıkar" dediği sahnede ayağa kalkıp tekbir getiresim geldi” demiştiniz. Sizin üzerinizde Bediüzzaman’ın feyz ve ilham etkisi devam ediyor mu?

Olmaz olur mu, o bizim kahramanımız. Allah gani gani rahmet etsin. Radıyallahu anh diyoruz, Fethullah Gülen ve cemaati onun yolundan gitseydi, böyle olur muydu, olabilir miydi? 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum