Albayrak: Demir yumruğumuzu başlarına vuracağız

Albayrak: Demir yumruğumuzu başlarına vuracağız

Kars'ta konuşan Bakan Berat Albayrak, terör örgütüne karşı verilen mücadelede kararlılığı bir kez daha ortaya koydu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kars'ta katıldığı açılış töreninde gündemi değerlendirdi.
"ÇOK AÇIK İFADE EDİYORUM.."

Konuşmasında terör örgütü PKK'nın hain saldırılarına değinen Bakan Albayrak, "Bakın çok net ifade ediyorum; özellikle son birkaç haftadır terör kisvesi altında ülkeyi karıştırmaya çalışan odakların amacı ortadadır. Bugün bir kez daha çok açık ifade ediyorum; iş o kadar birileri tarafından çığırından çıkarılmaya çalışılıyor ki siviller, askerler, özellikle son dönemde artık siyasi kişilere kadar uzanacak bir alçaklık, kahpelik ve şerefsizlik içine girenlerin başlarına demir yumruğumuzu vuracağız." dedi.
"DEMİR YUMRUĞUMUZU BAŞLARINA VURACAĞIZ"

Bakan Berat Albayrak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Hükümet olarak da devlet olarak da tüm bu operasyon planı içerisinde olanlara, korkutmalarına, yıldırmalarına, iftiralarına zerre ama zerre papuç bırakmayacağız. Eskisinden çok daha ciddi bir duruşla, çok daha çalışarak buna ödün vermeyeceğiz. Bakın çok net ifade ediyorum; özellikle son birkaç haftadır terör kisvesi altında ülkeyi karıştırmaya çalışan odakların amacı ortadadır. Bugün bir kez daha çok açık ifade ediyorum; iş o kadar birileri tarafından çığırından çıkarılmaya çalışılıyor ki siviller, askerler, özellikle son dönemde artık siyasi kişilere kadar uzanacak bir alçaklık, kahpelik ve şerefsizlik içine girenlerin başlarına demir yumruğumuzu vuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İş artık bu noktalara kadar geldiyse iktidar olarak sonuna kadar gideceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.
40 YILDIR BİRİLERİ TARAFINDAN BESLENEN..

Son 40 yıldır birileri tarafından özellikle beslenen, semirtilen, yetiştirilen, birileri kim? 'sevgi güvercini', 'barış güvercini', 'Kürt vatandaşımızın talebi, şusu busu' diyerek son bir yıldır hakiki niyetleri, hakiki yüzleri ortaya çıkan PKK başta olmak üzere tüm bu yapının tüm ilişkilerini, organlara gerekli cevabı göreceksiniz bu terör örgütünü de kazıyarak, ilişkili kurumlarını da kazıyarak gerekli cevabı alacaklar."

Ensonhaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.