Aksaray Üniversitesi mutluluğu bölüştü

Aksaray Üniversitesi mutluluğu bölüştü

Aksaray Üniversitesi öğrencileri Harran’da mutluluğu bölüştü.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Bölümü öğrencileri, Mart Ayında başlattıkları sosyal sorumluluk projesini tamamladı. Öğrenciler, düzenledikleri kampanya kapsamında topladıkları kitap, kırtasiye ve nakdi bağışları, Şanlıurfa’nın Harran İlçesi Özlüce Köyü’ndeki Özlüce İlkokulu yetkililerine teslim etti.

Özlüce Köyü’nde okul yöneticileri ve köy sakinleri tarafından karşılanan ASÜ PDR öğrencileri sadece bağışları teslim etmekle kalmadı, minik öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerin ardından ASÜ’lü öğrenciler, hikâye kitapları başta olmak üzere, minik öğrencilerin ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemelerinin dağıtımı yaptılar. Sağlıklı yaşam vurgusunda da bulunan ASÜ’lüler, çocuklara diş fırçası ve diş macunu da hediye etti. Etkinliğin son kısmında okul bahçesine fidan dikildi. Kampanya sorumluları PDR 3’üncü Sınıf Öğrencileri Fethiye Arslan ve Orhan Ebret, kampanyaya katılım sağlayan ve çalışmalarda kendilerine destek olan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’a, çalışmanın şekillenmesinde emeği olan tüm PDR öğrencilerine ve bağışlarıyla kampanyaya katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.

Özlüce Köyü sakinleri de tüm ASÜ ailesine teşekkür ederek, eğitime sağladıkları bu desteği asla unutmayacaklarını belirttiler.

TRT Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.