Akademik personel alımı

Akademik personel alımı

Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) bazı birimlerinde görevlendirilmek üzere 3 profesör, 4 doçent ve 7 yardımcı doçent alınacak.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesinin Matematik Bölümünde "Analiz ve Fonksiyonları Teorisi" ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde "Yeni Türk Dili", İlahiyat Fakültesinde ise Temel İslam Bilimleri Bölümünün "Hadis" ana bilim dallarında birer profesör istihdam edilecek.
 
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Kamu Yönetimi Bölümünde "Siyaset ve Sosyal Bilimler" ile "Yönetim Bilimleri", Mühendislik Fakültesinin Makine Mühendisliği Bölümünde "Termodinamik" ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde "Bilgisayar Bilimleri" ana bilim dallarında birer doçent görevlendirilecek.
 
Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünün "Kurumlar Sosyolojisi", Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümünün "Biyokimya" ve Dahili Tıp Bilimleri Bölümünün "Dermatoloji" ile "Nöroloji" ana bilim dallarına birer, İlahiyat Fakültesinde Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünün "Din Bilimleri" Ana Bilim Dalına iki, "İslam Felsefesi" Ana Bilim Dalına bir yardımcı doçent alımında bulunulacak.
 
Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin resmi internet sitesi "www.dpu.edu.tr" adresinde yer verildi.
 
TRT Haber 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.