AK Parti heyetinden TRT'ye ziyaret

AK Parti heyetinden TRT'ye ziyaret

AK Parti heyeti, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde sözde bildirinin okutulduğu TRT'yi ziyaret ederek, TRT Genel Müdürü Göka'dan darbe girişimi sırasında yaşananlara ilişkin bilgi aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mustafa Ataş, Cevdet Yılmaz, Mehdi Eker, Öznur Çalık, Erol Kaya, Şaban Dişli, Çiğdem Karaaslan, Vedat Demiröz ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde sözde bildirinin okutulduğu TRT'yi ziyaret etti. 

AK Parti heyeti, TRT Genel Müdürü Şenol Göka'dan darbe girişimi sırasında TRT'de yaşananlara ilişkin bilgi aldı.

Hayati Yazıcı, "15 Temmuz Millet Stüdyosu"nda TRT Haber canlı yayınına katılarak, açıklamalarda bulundu.

Bilişimin, iletişimin, haberleşme araçlarının ne kadar önemli olduğunun bu vesileyle bir kez daha görünür hale geldiğini vurgulayan Yazıcı, TRT stüdyosuna "15 Temmuz Millet Stüdyosu" isminin verilmesinden dolayı Genel Müdür'ün şahsında TRT yönetimini ve çalışanlarını kutladı.

Darbe girişiminin son derece vahim bir durum olduğunu ancak milletin güçlü olduğunu vurgulayan Yazıcı, milletin sokaklarda demokrasi nöbetleri tutmaya devam ettiğine değindi. 

Yazıcı, nöbetlerin de çok renkli geçtiğine işaret ederek, "Her kesim insan, hiçbir ayrım yapmadan, yaşam tarzı ayrımı olmaksızın herkes meydanlarda demokrasi nöbetini tutuyor. Bu da Türkiye'nin demokrasiyi ne denli içselleştirmiş olduğunun çok önemli bir göstergesi. Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın herhalde Cumhurbaşkanımızın tamam artık diyene kadar nöbetleri devam edecek. Bu da bizim mutluluk vesilemiz oldu." dedi.

CNN Türk'e ziyaret

AK Parti heyeti, TRT'nin ardından, darbe teşebbüsünün yaşandığı 15 Temmuz gecesi yayını kesilmek istenen CNN Türk televizyonunun Ankara bürosunu ziyaret etti. Heyet, burada televizyon çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.