Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında devir teslim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında devir teslim

65. Hükümette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına getirilen Fatma Betül Sayan Kaya, görevi Sema Ramazanoğlu'ndan devraldı.

65. Hükümette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına getirilen Fatma Betül Sayan Kaya, görevi Sema Ramazanoğlu'ndan devraldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Kaya, AK Parti'nin, "Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı Sayın Bakan'ımdan devralıyorum. Bakan'ımız gece geç saatlere kadar mesai yapan bir ekiple ve motivasyonla çalıştı. Ben de inşallah bayrağı aynı şekilde daha yukarıya taşımak için gece gündüz demeden çalışacağım." dedi.

Ramazanoğlu'nun yaptığı çalışmaları bildiğini dile getiren Kaya, projeleri en iyi şekilde sürdüreceğini vurguladı. Kaya, Ramazanoğlu'ndan da bu süreçte destek beklediğini aktardı.

"Güçlü aile, güçlü Türkiye anlayışıyla ailenin daha da güçlenmesi için çalışmalara hep birlikte imza atacağız." diyen Kaya, devir teslim törenine katılanlara teşekkür etti. 

"Sevinçle devralıp sevinçle devretmek güzel bir şey"

Sema Ramazanoğlu da Kaya'nın ailesiyle uzun yıllara dayanan dostlukları olduğunu, bu görevi Kaya'ya verilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben bu emaneti şimdi aşk ve şevkle çalışan, çok çalışkan ve ailece birçok şey paylaştığımız çok değerli kardeşim, aziz dostum Hatice Hanım'ın kızı olan Fatma Betül Sayan Bakan'ımıza devrediyorum. Gönlüm çok müsterih. Yaptığımız projeler, işler, getirdiğimiz noktadan daha hızlı şekilde devam edecek, buna bütün yüreğimle inanıyorum. Bizde görevde devamlılık vardır. Bundan sonra Sayın Bakan'ımızın emrindeyiz. Hep beraber kendilerinin takdir ettiği şekilde bu işleri yapmaya devam edeceğiz. Sevinçle devralıp sevinçle devretmek güzel bir şey."

Kaya'ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Ramazanoğlu, birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.