Aile Hekimi Randevusu Nasıl Alınır?

Aile Hekimi Randevusu Nasıl Alınır?

Hastanelerde uygulanan randevu sisteminin benzeri aile hekimliği için de artık geçerli. Yazının devamında Aile Hekiminden Nasıl Randevu alabileceğinize ilişkin tüm bilgileri bulabileceksiniz...

Aile sağlığı merkezleri (ASM)nden randevu alabilmek için iki yolu deneyebilir ya da direkt olarak ASM'ye gidebilirsiniz. Birinci yöntem internet üzerinden randevu almak, ikinci yöntem de 182 'yi aramaktır.

ASM (Aile Sağlığı merkezi)nden Aile Hekimi Randevusu Nasıl Alınır?

RANDEVU NASIL ALINACAK?

Öztürk'ün verdiği bilgiye göre bugünden itibaren hastalar sadece hastane başvuruları için değil aynı zamanda aile hekimleri için de randevu alabilecek.

Hastaların aile hekimlerinden randevularını telefonla “Alo 182 Çağrı Merkezi“, internet ortamında “www.hastane randevu.gov.tr” adresi, mobil cihazlarla ise  “Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması” ile alabileceğini bildiren Öztürk, “Herhangi bir zorunluluk yok ama randevuyla gidilirse vatandaşlarımız beklemeden aile hekimine muayene olabilir” dedi.

Akıllı telefonlara uygun program yüklendiği takdirde randevunun çok kısa sürede alınabileceğini, bunun için gereken sistemin kurulduğunu bildirdi.

kamuajans

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.