AGD’den Said Nursi İHO’ya başarı plaketi

AGD’den Said Nursi İHO’ya başarı plaketi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muş Şube Başkanı Aydın Suna, Hasköy Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu (İHO) idarecilerini ziyaret ederek

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Muş Şube Başkanı Aydın Suna, Hasköy Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu (İHO) idarecilerini ziyaret ederek, öğrencilerin Siyer-i Nebi sınavında gösterdikleri başarıdan dolayı plaket takdim etti.

AGD Muş Şube Başkanı Aydın Suna, Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol ile Siyer-i Nebi yarışmasına yüzde 90’ın üzerinde katılım gösteren Hasköy Said Nursi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Yakup Atış tarafından karşılanan AGD heyeti, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek onlara katılım ve başarılarından dolayı teşekkür etti. 

Öğrencilerin sınavda gösterdiği katılım ve başarıdan dolayı Okul Müdürü Yakıp Atış’a plaket takdim eden Suna, sınavın gayet verimli geçtiğini ifade etti. Said Nursi İmam Hatip Ortaokulunun örnek bir okul olduğunu ifade eden Suna, "Bugün bu başarılı okulumuzu ziyaret ederek, başarılarından dolayı plaket takdim ettik. Said Nursi İmam Hatip Ortaokulumuz her zaman olduğu gibi bu sınavda da büyük örnek teşkil etmiştir. Bizler de AGD Muş Şubesi olarak kendilerini bir nebze onura etmek adına ziyaret etmek istedik. Yapılan sınavın amacı, lise ve ortaokul öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.S) hayatı hakkında daha hassas ve daha ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamayı ve örnek bir nesil yetiştirmektir" dedi.

Okul Müdürü Yakup Atış ise, yapılan ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından misafirlerini uğurladı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.