Afet bilinci, öğrencilere böyle öğretilecek

Afet bilinci, öğrencilere böyle öğretilecek

Deprem haftası münasebeti ile öğrenciler arasında düzenlenecek afiş ve kompozisyon yarışması ile vatandaşlar arasında afet bilinci oluşturulacak.

Bursa’da ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenecek olan ödüllü yarışma ile öğrenci ve ailelere afet bilinci kazandırılacak. Bursa İl Afet Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma ile öncelikli olarak öğrenciler vasıtası ile halka afet bilinci verilmek isteniyor. Bu yıl düzenlenecek “Afetler ve Hazırlık” konu başlıklı afiş yarışmasına lise 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Ayrıca, yine 'Afetler ve Hazırlık' konulu kompozisyon yarışmasına ise ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencileri katılabilecek. 1 ve 7 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen ‘Deprem Haftası’ münasebeti ili düzenlenen yarışmada son başvuru tarihi ise 15 Şubat olarak belirlendi. Yarışmada dereceye girenlerden birinciye diz üstü bilgisayar, ikinciye mini ıPad, üçüncüye Tablet PC ve mansiyon ödülü olarak dijital fotoğraf makinesi verilecek.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.