Adobe'dan ücretsiz Photoshop müjdesi!

Adobe'dan ücretsiz Photoshop müjdesi!

İlk etapta Apple'ın cihazları düşünülüyor.

Adobe'dan akıllı tablet ve telefonlar için yeni bir uygulama yolda. Firma, önümüzdeki ekim ayında Photoshop'un yeni mobil sürümünü görücüye çıkaracak ve bu kez önceki hamlelerine kıyasla daha dikkat çekici tekliflerle teknolojiseverlerin kapısını çalacak.

Adobe, daha önce Photoshop Touch isimli uygulamayı hazırlamış ve 10 dolar karşılığında kullanıcılara sunmuştu. Eh, bu fiyat seviyesini gören kullanıcılar da uygulamaya pek ilgi göstermemiş, ardından uygulama marketten çekilmişti. Şu an "Project Rigel" ismiyle anılan yeni uygulama ise, ücretsiz ve öğretici bir arayüzle kullanıcılara sunulacak ve böylelikle kısa sürede çok fazla kullanıcıya ulaşılması hedeflenecek.

Adobe, yeni uygulamasının arayüzünü basit hazırlayacak ve ayrıca öğretici ibarelere de yer vererek yeni başlayanların yollarına ışık tutacak. Kullanıcılar, fotoğrafları üzerinde ister basit, isterlerse de ileri seviyede düzenlemeler gerçekleştirebilecek.Dediğimiz gibi, uygulamanın ekim ayında görücüye çıkması bekleniyor ve ilk platformları da iPhone ve iPad olacak. Daha sonraki bir dönemde Android cihazlar için hazırlanması da gündemde.

teknokulis

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.