Adıyaman Valisi'nden petrol müjdesi

Adıyaman Valisi'nden petrol müjdesi

Adıyaman'ın her bölgesinde çalışmalarını seri bir şekilde sürdüren Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürlüğü'nün petrol arama çalışmaları devam ediyor.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından petrol arama çalışmalarının yapıldığı Doğu Şambayat-8 Lokasyonu arama sahasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.
TPAO Bölge Müdürlüğü Sondaj Müdürlüğü Doğu Şambayat-8 Lokasyonu Kule Mühendisi Fatih Göksu, arama sahasında yürütülen çalışmalarla ilgili Vali Mahmut Demirtaş'a teknik bilgi verdi. Göksu, Doğu Şambayat-8 Lokasyonu petrol arama tespit kuyusu çalışmalarına yaklaşık 1 ay önce başlandığını ve bin 412 metre derinliğe ulaşarak çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
Gösterdikleri özveri çalışmalarından dolayı TPAO Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise "Ülkemizin en köklü ve marka değeri yüksek olan kurumlarından biri olan TPAO, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok önemli çalışmalara imza atmıştır. TPAO Bölge Müdürlüğümüzce Adıyaman genelinde petrol arama çalışmaları devam etmektedir. Yapılacak çalışmalarla önümüzdeki günlerde bu alanda daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Büyük bir özveri gösteren TPAO Bölge Müdürlüğü çalışanlarına da teşekkür ediyorum." dedi.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.