Açıklanan Wikileaks belgeleri alay konusu oldu.

Açıklanan Wikileaks belgeleri alay konusu oldu.

FETÖ'cü çetenin darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından bu kez de Wikileaks, Türkiye üzerinde algı operasyonu yapmaya kalkıştı. Günler öncesinden Türkiye'ye tehditler savurularak belge açıklayacağını duyuran Wikileaks'in yayınladığı belgeler...

Wikileaks'in günlerdir Türkiye hakkında açıklamakla tehditler savurduğu yüz binin üzerinde belge açıklandı. Açıklanan boş belgeler sosyal medyada espri konusu oldu.

SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU
Günlerdir sosyal medya hesapları üzerinden Türkiye'ye çeşitli tehditler savuran Wikileaks bir türlü açıklayamadığı belgeleri bugün sızdırdı. İnternet sitesi üzerinden yayınladığı belgeler ise içeriği sebebiyle espri konusu oldu.

REKLAM MAİLLERİNİ YAYINLADILAR
Wikileaks tarafından yayınlanan belgeler, muhtemelen AK Parti serverlarına yapılan bir saldırı sonucu ele geçirildiği zannedilen mail içeriklerinden oluşuyor. Mailler arasında reklam mailleri, iş talepleri gibi konuların yer aldığı da gözden kaçmadı. Bu tarz maillerin "kıymetli belgeler" arasında yer alması ise internet sitelerinde espri konusu haline geldi.

TÜRKİYE'YE ULUSLARARASI SALDIRI
Wikileaks belgelerinin darbe girişiminin püskürtülmesinin hemen ardından gündeme getirilmesi de darbe girişiminin uluslararası bir planın parçası olduğu bir kez daha ortaya çıkardı.
.

 

A Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.