Açık Ortaöğretim kayıt yenileme başladı

Açık Ortaöğretim kayıt yenileme başladı

Yeni eğitim öğretim yılı başlıyor işte Açık İlköğretim Okulu.

Açık ilköğretim ortaöğretim okulu eğitim öğretim yılı için sınav ve kayıt tarihlerinin yer aldığı çalışma takvimini yayınlandı. Kültürlü Gençlik Derneği İstanbul şubesinde öğrenciler sınava hazırlanıyor.
 
Kurulduğu günden bugüne 750 binden fazla insanın açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi diploması almasını sağlayan Kültür Gençlik Derneği'nin Kurucu Başkanı Bekir Kaplan ve ekibi, eğitimden uzak kalmış vatandaşlar konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini ifade ediyorlar.

'Kültürlü Gençlik Derneği'nin hizmetleri meyvelerini veriyor'

Kültür Gençlik Derneği'nin Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İslam Kanıtoğlu ise yaşadıkları süreci şu sözlerle anlatıyor. 'Yıllardan beri Kültürlü Gençlik Derneği Kurucusu Bekir Kaplan ve arkadaşlarına, geçmişten çıkardığımız derslerle, Yüksek İstişare Kurulu olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Çok şükür ki vermiş olduğumuz destekler artık meyvelerini vermeye başladı.' diyerek yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açık İlköğretim orta okulu kayıt yenileme tarihlerinin başladığı bu günlerde Kültürlü Gençlik Derneği İstanbul Şubesi'nde öğrenciler sınavlara en iyi şekilde hazırlanmanın keyfini yaşıyor.

Aşağıdaki tablodan sınavlara ne zaman gireceğinizi ve sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağını öğrenebilirsiniz.

Açık İlköğretim orta okulu kayıt yenileme tarihleri

 orta_okul2c9954a3f.jpg

Açıköğretim lise okulu kayıt yenileme tarihleri

lise_okul997b3fa4.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.