Açık öğretim sınavı görevli öğretmen listeleri açıklandı

Açık öğretim sınavı görevli öğretmen listeleri açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavlarında görevli öğretmen listeleri açıklandı. MEBBİS sistemi üzerinden duyurulan sonuçlar için onay işlemleri başladı. İşte sınavda görev alacak öğretmen listeleri ve son onay

MEBBİS üzerinden giriş yaparak Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavlarında görevli olmak isteyen öğretmenlerin başvuru sonuçları açıklandı. MEBBİS üzerinden giriş yapan öğretmenlerin sınav görevlerini onaylamaları gerekiyor. MEBBİS sınavları onay işlemleri için son tarih 23 Mart. Görevli öğretmenlerin tek yapması gereken MEBBİS girişi yaparak görev onayı yapmak.

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Sınav ne zaman gerçekleşecek?

Açık Öğretim Lisesi sınavları 31 Mart ve 1 Nisan tarihinde gerçekleşecek. Açık lise sınavlarında ilk oturum saat 9.30’da başlayacak kinci oturum saat 14.00’te yapılacak.

Sınav görevi başvuruları devam ediyor

MTAÖO için de Bilgisayar Kullanımı ve Bilgisayar Destekli 2 Boyutlu Çizim AUTOCAD sınavları için başvurular 23 Mart 2018 tarihi 23.59'a kadar devam edecek.

İkinci onay ise 25 Mart 2018 23.59'a kadar devam edecektir. Bilgisayar kullanımı sınavı 1 Nisan saat 10.00'da yapılacak. Bilgisayar Destekli 2 Boyutlu Çizim AUTOCAD sınavı ise 15.00'da yapılacak.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.