Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri için meraklı arayış başladı. AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarına sayılı günler kaldı.

2019-2020 Eğitim yılının AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav zamanı geldi. AÖF öğrencileri Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarına hazırlıklarını sürdürürken, AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını öğrenmek için 'AÖF sınav giriş yerleri' araması yapıyor. AÖF sınavlarına sayılı günler kala, kafalarındaki soru işaretlerini gidermek isteyen öğrenciler, 'AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı?' arayışında da bulunuyor. Peki AÖF sınav yerleri belli oldu mu? AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF sınavları ne zaman uygulanacak? İşte Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan öğrencileri yakından ilgilendiren detaylar...

AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde uygulanacak.

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri henüz belirlenmedi. AÖF sınav yerleri açıklandığında haberimizin içeriğindeki link üzerinden sınav yerinizi öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesi üzerinden AÖF öğrenci girişi yaparak sınav yerinize erişim sağlayabilirsiniz.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,
T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,
Süresi geçerli pasaport,
Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge

Sınav Süresi ve Sınav Oturumları

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

SINAV MERKEZLERİ

5e1c21b55542821104b307e8.jpg

Sınav Yeri Organizasyonu

Öğrencilerin oturduğu semt ve ilçeye göre seçtiği sınav merkezi kapsamında bulunan okullara öğrencilerin sorumlu olduğu dersler, kayıtlı bulundukları yarıyıl vb. ölçütler göz önüne alınarak bilgisayar sistemiyle ve birbirini takip eden düzen içerisinde sınav ataması yapılmaktadır.

Üniversitemiz, sınav merkezine ulaşımın kolay sağlanması, öğrenci yoğunluğu ve sınav yapılacak binaların sınava uygun olup olmadığı gibi kriterleri de göz önüne almaktadır.

Toplu sınav ataması anında herhangi bir öğrencinin yerinin değiştirilmesi kendi koşullarına benzer gruptan ayrılarak başka bir salon veya binaya atanması mümkün değildir.

Öğrenciler ikamet ettikleri semte göre uygun olan üniversitemiz tarafından belirlenen sınav merkezlerini tercih edebilmektedirler.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.