Açığa Alınan Öğretmenler Listesi- MEBBİS ile Öğretmenlik Durumunuzu Öğrenin

Açığa Alınan Öğretmenler Listesi- MEBBİS ile Öğretmenlik Durumunuzu Öğrenin

MEB'de açığa almalar devam ediyor. Binlerce Öğretmen yeni çıkan KHK ile açığa alındı. Öğretmenler açığa alınıp alınmadığını MEBBİS ekranı ile öğrenebiliyor. İşte MEBBİS 2016 Giriş Ekranı....

MEBBİS öğretmen girişi binlerce insanın merak ettiği konular arasında şu sıralar ilk sırada geliyor. OHAL kapsamında çıkan KHK ile MEB'de açığa alınan öğretmenlerin sayısı artmaya devam ediyor. Öğretmenler MEBBİS sayesinde açığa alınıp alınmadıklarını kolaylıkla öğrenebiliyor.

Son çıksn KHK ile MEB'de 2 bin 800 öğretmen daha FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) ile alakası olduğu gerekçesi ile açığa alındı. KHK'lar ile ihraçların son dalgasından sonra pek çok öğretmen MEBBİS öğretmen girişi ile görev durumunu öğrenmek istiyor. Açığa alınıp alınmadığını merak eden öğretmenler MEBBİS ile son durumlarını öğrenebiliyor.

https://mebbis.meb.gov.tr/

adresinden T.C. Kimlik Numaranızı, size özel şifrenizi ve güvenlik için resimdeki numarayı girerek giriş sağladıktan sonra, kişisel bilgiler modulü'ne girerek görevde olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Eğer görevde yazıyorsa sorun yok demektir.

Son çıkan KHK ile açığa alınan öğretmenler FETÖ'nün meşhur mesajlaşma platfomu Bylock kullanan öğretmenler arasından oldu. Eğer Bylock kullanmadıysanız açığa alınmamışsınızdır.

Şu ana kadar açığa alınan öğretmenlerden 3 bin 500 kadarı görevine iade edildi. FETÖ Dolayısı ile daha önce görevinden alınan öğretmenler, gerekli mercilere başvurduktan sonra FETÖ ile alakası olmadığını ispatladı ve görevine döndü. Eğer siz de benzer mağduriyet yaşıyorsanız, MEBBİS ile durumunuzu inceleyip, sonrasında gereken mercilere başvurabilirsiniz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.