Abdülmetin Balkanlıoğlu Hocanın cenaze programı

Abdülmetin Balkanlıoğlu Hocanın cenaze programı

Tâziyeler akşamdan itibaren ailesi tarafından İsmailağa Resmî Kur’ân Kursunda kabul edilmeye başlandı

Risale Haber-Haber Merkezi

Dün geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat eden Abdülmetin Balkanlıoğlu Hoca bugün defnedilecek. Balkanlıoğlu hocanın cenazesi bugün (21 Haziran 2018 Perşembe günü) ikindi namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Sakızağacı şehitliğine defnedilecek.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı tarafından yapılan açıklama şöyle:

Mürşidimiz Mahmud Efendi (Kuddise Sirruhû) Hazretlerinin ilim, irşâd, davet ve tebliğ alanında büyük bir davaya dönüşen usûlünün, gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında insanlıkla buluşması konusunda büyük hizmetlerde bulunmuş olan, câmiamızın kıymetli hocalarından Abdülmetin Balkanlıoğlu Hoca Efendi, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

Ümmet-i Muhammed’in dertleri ve sıkıntılarıyla hemhâl olan, kendine has unutulmaz üslûbu ile halkımızın gönlünde taht kuran ve hayatını Ehl-i Sünnet itikadının yayılması ve Sünnet-i Seniyye’nin tatbiki konusunda hizmete vakfeden muhterem hocamıza Mevlâ Te‘âlâ’dan rahmet, ailesi, yakınları, akrabaları ve ihvânımız başta olmak üzere bütün sevenlerine sabr-ı cemîl niyâz ediyoruz.

Tâziyeler akşamdan itibaren ailesi tarafından İsmailağa Resmî Kur’ân Kursunda kabul edilmeye başlanacak ve hocamızın cenazesi (21 Haziran 2018 Perşembe günü) ikindi namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Sakızağacı şehidliğine defnedilecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum