Abbas'tan Netanyahu'ya sitem: 'Keşke anlasa...'

Abbas'tan Netanyahu'ya sitem: 'Keşke anlasa...'

Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Keşke Netanyahu da gerçekten barış istediğimizi, uzun zamandır kendilerine el uzattığımızı ve hiç bir şeyin bizi adil barış için ilerlemekten caydıramayacağını anlasa." dedi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın, avukatlardan oluşan İsrailli bir heyeti kabul ettiği bildirildi. Filistin Haber Ajansı WAFA'ya göre, Ramallah'taki başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede Abbas, İsrailli heyete, Filistin yönetiminin uluslararası kararlar üzerine kurulu, adil ve kalıcı bir barışın tesis edilmesi için çalıştığını vurguladı. Bu tür görüşmelerin iki halk arasında anlaşmanın sağlanmasının temelini oluşturduğunu aktaran Mahmud Abbas, "Keşke İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da bizim gerçekten barış istediğimizi, uzun zamandır kendilerine el uzattığımızı ve hiç bir şeyin bizi adil barış için ilerlemekten caydıramayacağını anlasa." ifadesini kullandı. 

İsrailli heyet ise ziyaretle Abbas'ın barışın tesisi için sürdürdüğü çalışmalara destek vermeyi amaçladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.