AA'nın 'Darbe Girişimi' kitabı İzmir'de dağıtıldı

AA'nın 'Darbe Girişimi' kitabı İzmir'de dağıtıldı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, İzmir'de "demokrasi nöbeti" için Konak Meydanı'na gelen vatandaşlara dağıtıldı.

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, İzmir Konak Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Konak Meydanı'nda Yalı Camii önünde kurulan stantta dağıtılan yaklaşık bin kitap, kısa sürede tükendi.

Kitabı alarak inceleyenlerden Güneş Eren, kitapta 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananların tüm detaylarıyla yer aldığını belirterek, kitabı incelediğinde yaşananları daha iyi anladığını söyledi.

Kamyonet süren kadının bulunduğu kapak fotoğrafından çok etkilendiğini dile getiren Eren, "Başka bir fotoğrafta asker silah döndürdüğü halde halkımızın yine onu korumaya çalıştığı gördüm. Kitap, milletimizin birbirine ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor. Böyle olduktan sonra bize bir şey olmaz." diye konuştu.

Nöbete katılanlardan Metin Bildirici de 15 Temmuz ve sonrasında yaşananların hepsinin yer aldığı kitaptaki fotoğrafları basından da takip ettiklerine değinerek, "Bundan sonraki nesle bırakılacak, ibret verici bir kitap olmuş. Dağıtanlardan Allah razı olsun. Keşke bunları yaşamasaydık." ifadelerini kullandı.

Gökhan Çek ise okurken çok duygulandığını ifade ettiği kitabın her yerde dağıtılmasını dilediğini ifade etti.

Funda Uygun da kitabı inceleyince o günleri tekrar yaşar gibi olduğunu belirterek, "Çok güzel, belgesel niteliğinde kitap. Bu günleri kimse unutmasın." dedi.

Çocuğu Muhammed Ali ile ilk günden bu yana "demokrasi nöbeti" tuttuğuna değinen Hasan Talha da kitabın çok hoşuna gittiğini dile getirerek, "Kitaptaki hainler için ayrı 'vatan hainleri' adıyla kitap hazırlamak lazım. Şerefsizlere idam istiyoruz." diye konuştu.

Bu arada AA İzmir Bölge Müdürü Mehmet Güldaş, ziyaret ettiği İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya da "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını takdim etti.

Kitabı inceleyen Vali Ayyıldız, kitabın hazırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.