'7'den 70'e herkes Kur'an-ı Kerim öğreniyor'

'7'den 70'e herkes Kur'an-ı Kerim öğreniyor'

Ereğli Müftülüğü tarafından Kasım ayında başlatılan "7'den 70'e herkes Kur'an-ı Kerim öğreniyor" kursunda sona gelindi. Kursa katılan öğrenciler önümüzdeki ay sertifikalarını alacak.

 Ereğli Müftülüğü tarafından Kasım ayında başlatılan "7'den 70'e herkes Kur'an-ı Kerim öğreniyor" kursunda önümüzdeki günlerde sertifika töreni yapılacak. Kursiyerler sertifika töreni öncesinde tekrar yaparak programa hazırlanıyor. Ereğli camilerinde başlatılan ve yoğun ilgi gören kursa katılan ve Kenan Pestilci camisinde kurs gören 15 kursiyer öğrendiklerini tekrar ediyor. Kurs ile ilgili bilgi veren Kenan Pestilci Camisi imamı hatibi Necati Kaz, kursa katılan 25 öğrenciden 15'inin sertifika almayı hak kandığını ve önümüzdeki ay içerisinde 15 kursiyerin sertifikalarını alacakları, sertifika töreni öncesinde kursiyerlerle birlikte tekrar yaptıklarını dile getirdi. İmam Kaz konuşmasında, "Müftülüğümüz tarafından Kasım ayında başlatılan ve 6 aydır süren kursumuzun sonuna geldik. 6 ay önce kursa başlayan 25 öğrencimizden 15'i önümüzdeki ay sertifikalarını alacaklar. Her akşam namazından sonra bir araya geldiğimiz kursiyerlerimizin sertifikalarını almalarından dolayı mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki Kasım ayında yeni bir dönem daha başlayacak. O döneme de kursiyerlerimizi davet ediyorum." dedi.
    Kursiyerler ise başlatılan bu kursta başarılı oldukları için büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek "Müftülüğümüzün başlattığı bu uygulama ile yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i öğrendik. Kursa başladıktan bugüne kadar okumayı öğrendikten sonra içimiz ayrı bir huzur buldu. Bize bu imkânı sağlayan herkesten Allah razı olsun." dediler.
Haberaktüel