7-8 Ocak AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları açıklandı mı? AÖL Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

7-8 Ocak AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları açıklandı mı? AÖL Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

7-8 Ocak 2017 tarihlerinde MEB tarafından yapılan ve Açıköğretim Lisesi'nde eğitim gören binlerce öğrencinin katıldığı AÖL 1.Dönem Sınavları Sonuçları açıklandı mı? AÖL Sonuçları ne zaman açıklanacak? aöl.meb.gov.tr'de sonuç açıklandı mı?

Açıköğretim Lisesi, Lise eğitimini açıktan okuyan yüzbinlerce kişi için en önemli eğitim kurumu olarak karşımıza çıkıyor. AÖL'nin 1.Dönem Sınavları ise 7-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşti. AÖL'nin yılda 3 kez gerçekleşen sınavı'nın Ocak Ayı kısmı 7-8 Ocak 2017 tarihinde yapıldı. 7-8 Ocak'ta sınava giren öğrenciler ise AÖL Sınav Sonucu için heyecanlı.

Açıköğretim Lisesi 7-8 Ocak Sınavları sonuçları son derece kritik. Bu yıl AÖL geçme notunun 45'ten 50'ye çıkarılması pek çok AÖL öğrencisinin sınava daha yoğun hazırlanmasına neden oldu. AÖL'den mezun olmak için 192 kredi tamamlaması gerekenler için de 7-8 Ocak AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçlarını ayrı bir heyecanla bekliyor.

AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları'nın açıklanması ile ilgili MEB'ten gelen resmi açıklamaya göre net bir tarih verdi. Sonuçların iki hafta içinde sonuçların yayınlanması bekleniyor. Pek çok AÖL öğrencisi şu sıralar internette; AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları yayınlandı mı? 7-8 Ocak AÖL Sınavları sonuçları açıklandı mı? AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? 7-8 Ocak AÖL Sonuçları ne zaman yayınlanacak? gibi aramaları sıkça yapıyorlar.

7-8 Ocak AÖL 1.Dönem Sınavları Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 7-8 Ocak 2017 AÖL 1.Dönem Sınavları sonuçları henüz açıklanmış durumda değil. AÖL Sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yüzbinlerce AÖL öğrencisi artık sonuçların açıklanmasını istiyor.

MEB tarafından gelen açıklamaya göre Açık Lise 1.Dönem sınav sonuçları 30 Ocak 2017 tarihinde açıklanacak.

Açık Lise Sınav Sonuçlarını öğrenmek için http://www.aol.meb.gov.tr/ adresine giderek Sisteme Giriş sekmesinden sonuçlar açıklandığı an AÖL Sınav Sonuçları bölümünü tıklamanız gerekmektedir. AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları'nı öğrenmek için öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu'nu eksiksiz bir biçimde girmeniz gereklidir.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum