67 yıllık evli çift 2 saat arayla vefat etti

67 yıllık evli çift 2 saat arayla vefat etti

Yeni Zelanda’da yaşlı çift, tam 67 yıllık evliliklerinden sonra birbirlerinden habersiz bir şekilde sadece 2 saat ara ile vefat etti.

Yeni Zelandalı Hugh Nees (94) ve karısı Joan Nees (92) tam 67 yıllık evlilikleri süresince aynı yastığa baş koyduktan sonra önceki gün, birbirlerinden sadece 2 saat ara ile hayata veda ettiler. Eşine çok nadir rastlanır olay, ülkenin başkenti Wellington’da, bir huzurevinde gerçekleşti.
 
Oğulları Robert’in verdiği bilgiye göre, sağlık durumlarının kötüleşmesi üzerine 2 ay önce bir huzurevine yerleşen çiftten koca Hugh Nees, kanserle uzun süren mücadelesini önceki gün kaybetti. Adamın 92 yaşındaki 67 yıllık karısı Joan Nees ise, eşinin vefatından sadece 2 saat sonra geçirdiği felç sonucunda hayatını kaybetti. Ancak olayın ilginç tarafı, eşinden hemen sonra vefat eden Joan Nees’in, kocasının ölümünden haberdar edilmiş olmamasıydı.
 
Riskli sağlık durumlarından dolayı, ebeveynlerinden herhangi birini, diğerinin ölümünden, olabildiğince geç haberdar etmeyi planlamış olduklarını belirten oğul Robert ve kız kardeşi Joy, babalarının ölüm haberini almadığı halde annelerinin sadece 2 saat sonrasında vefat etmiş olmasını ‘mucizevi’ olarak değerlendirdiler.

haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.