500 dolara hayallerindeki 'Pencere ev'i kurdular

500 dolara hayallerindeki 'Pencere ev'i kurdular

Pennsylvania'da aile ziyareti sonrası ormanda yürüyüşe çıkan genç çift, ani bir karar alarak hayallerindeki 'pencere ev'i kurdular.

Amerikalı fotoğrafçı Nick Olson ve tasarımcı Lilah Horwitz çifti, aile ziyareti sonrası ormanda yürüyüş yaparken bir karar aldı.

Pencereden ev hayali
Günbatımının oluşturduğu manzarayı hayranlıkla izleyen genç çift, camdan bir evin hayalini kurdu. Bu doğrultuda hayallerindeki evi kurmaya çalışan çift pencere aramaya başladı.Araştırmalarına devam eden çift gittikleri New River Gorge Ulusal Parkı'nda eski pencerelerden oluşan bir hazineyle karşılaştı.

500 dolara mal oldu
Tüm pencereli alan, diğerlerini de çöpten toplayan ikili, kullanılmış çivi, tahta ve diğer malzemeler sayesinde evi 500 dolara mal etmeyi başardı.
Hayalleri için işlerinden ayrıldrılar
Evin inşaatını kendilerinin yaptığını söyleyen fotoğrafçı Olson ve tasarımcı Horwitz, bunun için işlerinden ayrıldıklarını belirtti. Evin bazı gereksinimleri olduğunu da vurgulayan Horwitz ve Olson çifti, ileride evi yükseltmek, bir mutfak, güneş enerjisi sistemi ve odun sobası eklemek istediklerini de ifade etti.

kadınvekadın

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.