50 kuruşa satılan ekmeğe hücum

50 kuruşa satılan ekmeğe hücum

Bilecik Belediyesi'nin özel fırınlardan alarak vatandaşlara destek amacıyla her gün tek satış noktasında 50 kuruşa sattığı 200 ekmek kısa sürede tükeniyor.

Bilecik’te yapılan zammın ardından 250 gram ekmek 90 kuruştan satılmaya başlanırken Bilecik Belediyesine ait Halk Ekmeği satış noktasına ise ekmek 50 kuruşa satılmaya devam ediyor. Halk Ekmeği satış noktasına 50 kuruşa satılan ekmeğe vatandaşalar yoğun ilgi gösterirken, günlük gelen 200 ekmekten almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturuyorlar. Sabah saat 10.30 sıralarından satılmaya başlanılan ekmekler, yarım saat gibi kısa bir sürede tükeniyor. Vatandaşlar tekli ekmeği 50 kuruşa, çiftli ekmeği 1 TL’ye alırken, bu hizmeti kendilerine sunul Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür ettiler.

"MAHALLELERE DE SATIŞ NOKTASI İSTİYORUZ"

Halk Ekmeği satış noktasına önünde ekmek gelmeden uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, 200 ekmeğin daha da arttırılmasını istediklerini belirtti. Vatandaşlar, satış noktasına günlük çok az ekmek geldiğini ve sıra bezen kendilerine gelinceye kadar ekmeğin bittiğini anlatarak, Başkan Yağcı’dan günün ilerleyen saatlerine kadar satış yapılması ve mahallelerde de bu uygulamaların hizmete girmesi için ricada bulundular. 

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.