45 yaşında başarısıyla gençlere örnek oldu

45 yaşında başarısıyla gençlere örnek oldu

Ahi Evran Üniversitesini birincilikle bitiren Ziraat Fakültesi öğrencisi 45 yaşındaki Kadir Eroğlu, başarısıyla gençlere örnek oldu.

Kırşehir'in Mucur ilçesinde ziraat teknisyeni olarak görev yapan 45 yaşındaki Kadir Eroğlu, Ahi Evran Üniversitesini (AEÜ) birincilikle bitirdi.

AEÜ Fen Edebiyat Fakültesinde düzenlenen mezuniyet töreninde Ahi yemini ederek şed kuşanan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, 2013 yılındaki sınavı kazanarak Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü'ne kayıt yaptırdığını söyledi.

Tarım ve hayvancılığa özel bir ilgisi olduğunu belirten Eroğlu, fakültede edindiği bilgileri çalışma hayatında uygulama imkanı bulduğunu ifade ederek, "Bu yaşımda üniversite birincisi olarak hocalarımızın önünde hitap etmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum." dedi.

Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ramazan Ayrancı da Kadir Eroğlu'nun Mucur İlçe Tarım Müdürlüğünde ziraat teknisyeni olarak çalışmasına rağmen eğitimini de aksatmadığını ve çok başarılı olduğunu aktardı.

Eroğlu'nun derslerini hiç aksatmadığını ve hakkıyla üniversite birinciliğini elde ettiğini dile getiren Ayrancı, "Bizler de onunla gurur duyduk. Her yönüyle örnek ve azimli bir öğrenci profili çizdi. Sadece dersleri geçme gayreti değil, bir şeyler öğrenmek ve çalışma hayatında uygulamak için de azim gösterdi." dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.